Тема:
«Вафельне тісто. Технологія приготування
вафельного тіста та виробів з нього.
Вафельні листи, напівфабрикат.»
Довідковий
матеріал: підручник Г.Т. Зайцева «Технологія виготовлення борошняних
кондитерських виробів», ст. 170-172. Міні-конспект лекцій з предмету: «Технологія
приготування борошняних кондитерських виробів».
ур.1-2 Завдання:
1. Записати
у конспекти тему.
2. Занотувати
матеріал з потрібних сторінок: технологію приготування вафельного тіста та виробів з нього. Вафельні листи, напівфабрикат. Вафельна трубочка з начинкою, вафельні перекладанці.
3. Відповісти
на запитання, що знаходяться наприкінці параграфу.
4. Передивитись
матеріал за посиланням: https://naurok.com.ua/prezentaciya-vafelniy-napivfabrikat-96739.html
Комментарии
Отправить комментарий