група 3-3; 2 урока 27.03


Тема: «Вафельне  тісто. Технологія приготування вафельного тіста  та виробів з нього. Вафельні листи, напівфабрикат.»
Довідковий матеріал: підручник Г.Т. Зайцева «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів», ст. 170-172. Міні-конспект лекцій з предмету: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів».
  ур.1-2 Завдання:
1.     Записати у конспекти тему.
2.     Занотувати матеріал з потрібних сторінок: технологію приготування вафельного тіста  та виробів з нього. Вафельні листи, напівфабрикат. Вафельна трубочка з начинкою, вафельні перекладанці.
3.     Відповісти на запитання, що знаходяться наприкінці параграфу.
4.     Передивитись матеріал за посиланням: https://naurok.com.ua/prezentaciya-vafelniy-napivfabrikat-96739.html


Комментарии