група 3-2; 6 уроків 30.03.Лабораторна

Предмет: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
Група 3-2. Лабораторно-практична робота №1.
Тема: «Дріжджове тісто. Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього»
Довідковий матеріал: підручник Г.Т. Зайцева «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів», ст. 152-161. Міні-конспект лекцій з предмету: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів».
Завдання:
1. Записати у конспекти тему.
2. Зробити самостійно виріб з дріжджового тіста. відправити фото як ви його виготовляли на адресу:mixnat92@ukr.net або mihnata7711@gmail.com
3. Відповісти на запитання, що знаходяться наприкінці https://studfile.net/preview/5394513/page:3/
https://lubbook.org/book_317_glava_67_4.Tekhnolog%D1%96ja_prigotuvannj.html      дріжджове https://allref.com.ua/uk/skachaty/tehnologiya_prigotuvannya_drizhdzhovogo_tista_ta_virobiv_z_nogo?page=2  дріжджове




Комментарии