група 3-2; 2 уроки 27.03

Тема: « Технологія приготування заварного  тіста  та виробів з нього. Приготування заварних напівфабрикатів: профітролів, булочек заварних з вершками, заварних повітряних кілець.
Довідковий матеріал: підручник Г.Т. Зайцева «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів», ст. 206-210 . Міні-конспект лекцій з предмету: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів».
  ур. № 1,2 Завдання:
1.     Записати у конспекти тему.
     2.Занотувати матеріал з потрібних сторінок. Написати технологію     приготування заварного  тіста  та виробів з нього. Приготування заварних напівфабрикатів: профітролів, булочек заварних з вершками, заварних повітряних кілець.
3.Відповісти на запитання, що знаходяться наприкінці параграфу.
     4.Передивитись матеріал за посиланням:

Комментарии