Михайловська Т.Г.
Предмет: «Організація
виробництва та обслуговування»
Група 2-3.
Тема:
«Основні способи подавання страв: у стіл, в обнос, з попереднім порціонуванням страв на приставному столі»
Довідковий
матеріал: підручник В.І. Богушева «Організація
обслуговування відвідувачів ресторанів та барів» ст. 127-147.
Міні-конспект лекцій з предмету: «Організація
виробництва та обслуговування.»
ур.№ 1-2 Завдання:
1. Записати
у конспекти тему.
2. Занотувати
матеріал про подавання страв: у стіл, в обнос, з попереднім порціонуванням страв на приставному столі .
3. Відповісти
на запитання, що знаходяться наприкінці теми.
Передивиться посилки: https://pidruchniki.com/1842112045001/turizm/sposobi_podachi_strav_zakusokhttps://lektsii.org/5-76833.html
Комментарии
Отправить комментарий