група 2-3; 2 урока 26.03


Михайловська Т.Г
Предмет: «Організація виробництва та обслуговування»
Група 2-3.
Тема: «Основні способи подавання страв: у стіл, в обнос, з попереднім порціонуванням страв на приставному столі»
Довідковий матеріал: підручник  В.І. Богушева  «Організація обслуговування  відвідувачів ресторанів та барів»  ст. 127-147. Міні-конспект лекцій з предмету: «Організація виробництва та обслуговування.»
  ур.№ 1-2 Завдання:
1.     Записати у конспекти тему.
2.     Занотувати матеріал про подавання страв: у стіл, в обнос, з попереднім порціонуванням страв на приставному столі .
3.     Відповісти на запитання, що знаходяться наприкінці теми.
Передивиться посилки: https://pidruchniki.com/1842112045001/turizm/sposobi_podachi_strav_zakusok
https://lektsii.org/5-76833.html

Комментарии